Kylpyhuone

Hanat ja Suihkut

Ulkoporealtaat

Kylpytynnyrit

No products found in this category

Seinä-Wc

Wc-istuimet

Sisäaltaat

Laatat

No products found in this category

Info

Erikoistarjoukset

Katsotut tuotteet

Checkout.fi

IDO Glow 64 P-lukko, design Näytä suurempana

IDO Glow 64 P-lukko, design

IDO_6

IDO Glow 64 lattia-WC, vaakapoisto tai piiloviemäri-S-lukko, ilman huuhtelukaulusta. Istuimen selkeä ja tyylikäs muotoilu helpottavat puhdistusta.

750,00 € sis. alv

1000 tuotetta varastossa

Tiedot

IDO Glow 64 P-lukko, design

IDO Glow 64 lattia-WC, vaakapoisto tai piiloviemäri-S-lukko, ilman huuhtelukaulusta. Istuimen selkeä ja tyylikäs muotoilu helpottavat puhdistusta. Kaksoishuuhtelu (2/4 l). Liimakiinnitys, ei ruuvinreikiä. Sisältää Fresh wc -toiminnon. Smart-lasite helpottaa puhtaanapitoa.

Kansi ei sisälly toimitukseen.

Toimituksen sisältö:

  • WC-posliini
  • Sulkuventtiili
  • Paikalleen asennettu huuhtelusäiliö
  • Huuhtelumekanismi
  • Fresh-raikastinpuikko

Toimitusaika noin viikko tilauksesta & toimituksen hinta 30€

Tarkempi toimitusajankohta sovitaan vastaanottajan kanssa 1-2 arkipäivän kuluessa lähettämisestä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

IDO

IDO:lla on suomalaiset juuret, jotka polveutuvat Arabian ajoista lähtien ja he ovat ylpeitä tästä perinteestä. IDO on edelleen ainoa suomalainen saniteettiposliinin valmistaja Suomessa. He ovat jo vuosia tehneet Suomalaisista kylpyhuoneista kauniita, moderneja ja toimivia tiloja. IDO kehittää edelleen korkealaatuisia ja uusia ajatuksia inspiroivia tuotteita, ratkaisuja ja konsepteja pohjoisiin olosuhteisiimme sopiviksi. IDO on osa kansainvälistä Geberit-konsernia, joka on yksi Euroopan merkittävimmistä kylpyhuonealan toimijoista.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: