Kylpyhuone

Hanat ja Suihkut

Ulkoporealtaat

Kylpytynnyrit

No products found in this category

Seinä-Wc

Wc-istuimet

Sisäaltaat

Laatat

No products found in this category

Info

Erikoistarjoukset

Katsotut tuotteet

Checkout.fi

IDO Glow 63 S-lukko, avoin Näytä suurempana

IDO Glow 63 S-lukko, avoin

IDO_5

IDO Glow 63 on WC-istuin tavallista isommalla wc-jalalla, joka peittää vanhat ruuvinreiät. Viemäröinti lattiaan (avoin S-lukko).

560,00 € sis. alv

1000 tuotetta varastossa

Tiedot

IDO Glow 63 WC-istuin, S-lukko, avoin

Peruskorjaus-wc tavallista isommalla wc-jalalla, joka peittää vanhat ruuvinreiät. Viemäröinti lattiaan (avoin S-lukko).  Ilman kiinnitysreikiä wc-jalassa, liimakiinnitys. Huuhtelukaulukseton Rimfree-malli, jossa kaksoishuuhtelu, Fresh wc -raikastintoiminto ja helposti puhdistettava Smart-lasite. Istuinkorkeus 420 mm. Kaksitoimisen huuhtelun vesimäärät 2/4 litraa.

Kansi ei sisälly toimitukseen.

Toimituksen sisältö:

  • WC-posliini
  • Sulkuventtiili
  • Paikalleen asennettu huuhtelusäiliö
  • Huuhtelumekanismi
  • Fresh-raikastinpuikko

Toimitusaika noin viikko tilauksesta & toimituksen hinta 30€

Tarkempi toimitusajankohta sovitaan vastaanottajan kanssa 1-2 arkipäivän kuluessa lähettämisestä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

IDO

IDO:lla on suomalaiset juuret, jotka polveutuvat Arabian ajoista lähtien ja he ovat ylpeitä tästä perinteestä. IDO on edelleen ainoa suomalainen saniteettiposliinin valmistaja Suomessa. He ovat jo vuosia tehneet Suomalaisista kylpyhuoneista kauniita, moderneja ja toimivia tiloja. IDO kehittää edelleen korkealaatuisia ja uusia ajatuksia inspiroivia tuotteita, ratkaisuja ja konsepteja pohjoisiin olosuhteisiimme sopiviksi. IDO on osa kansainvälistä Geberit-konsernia, joka on yksi Euroopan merkittävimmistä kylpyhuonealan toimijoista.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: