Kylpyhuone

Hanat ja Suihkut

Ulkoporealtaat

Kylpytynnyrit

No products found in this category

Seinä-Wc

Wc-istuimet

Sisäaltaat

Laatat

No products found in this category

Info

Erikoistarjoukset

Katsotut tuotteet

Checkout.fi

Geberit Monolith 101 cm asennusteline, umbra

Geberit_6

Geberit Monolith 101 cm on WC-moduuli lattialla seisovalle WC-istuimelle. Asennusteline sopii kaikille markkinoilla oleville WC-kulhoille.

1 100,00 € sis. alv

1000 tuotetta varastossa

Tiedot

Geberit Monolith 101 cm asennusteline, umbra

WC-moduuli lattiallaseisovalle back-to-wall wc-istuimelle. Viemärikytkentä lattiaviemäriin. Etupaneeli turvalasia, sivupaneelit ja kansi harjattua alumiinia. Kaksoishuuhtelu 6/3 litraa. Huuhtelu- ja viemäröintiyhteet sekä kytkentäliittimet vesikytkentään sisältyvät.

Tekniset tiedot

Vesijohtopaine: 0,1-10 ba
Veden enimmäislämpötila, jatkuva: 25oC
Huuhtelumäärän tehdasasetus: 6 ja 3 l
Suuren huuhtelumäärän säätöalue: 4,5 / 6

Toimitusaika noin viikko tilauksesta & toimituksen hinta 29€

Tarkempi toimitusajankohta sovitaan vastaanottajan kanssa 1-2 arkipäivän kuluessa lähettämisestä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

Geberit

Geberit-ryhmä on globaalisti suuntautunut Euroopan markkinajohtaja saniteettitekniikan alalla. Geberitin tuotevalikoima on suunniteltu sekä uudisrakentamiseen että kunnostus- ja modernisointihankkeisiin. Siihen kuuluu useita tuotelinjoja saniteettijärjestelmien alalla. Laadukkuutensa ja luotettavuutensa ansiosta ne täyttävät tehtävänsä vuosikymmenien ajan.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: