Kylpyhuone

Hanat ja Suihkut

Ulkoporealtaat

Kylpytynnyrit

No products found in this category

Seinä-Wc

Wc-istuimet

Sisäaltaat

Laatat

No products found in this category

Info

Erikoistarjoukset

Katsotut tuotteet

Checkout.fi

Geberit Duofix Sigma 112 cm asennusteline

Geberit_1

Geberit Duofix Sigma 112 cm on korkea, edestäkäytettävä asennusteline seinä-WC:lle. Asennusteline sopii kaikille markkinoilla oleville WC-kulhoille. 

440,00 € sis. alv

1000 tuotetta varastossa

Tiedot

Geberit Duofix Sigma 112 cm asennusteline

Korkea seinä-wc:n asennuselementti, käyttö edestä. Vesi voidaan liittää oikealta, vasemmalta tai päältä. Kolmitieventtiili mahdollistaa sarjakytkennän. Toimitukseen sisältyy vesi- ja viemärikytkentäsarjat, Q-lukko (90°), ylä- ja alaseinäkiinnikkeet, kierretangot istuimen kiinnitykseen (kiinnitysvälit 18 tai 23 cm). Huuhtelupainikkeen asennus ilman työkaluja.  Sigma-sarjan painikkeet sekä etähuuhtelupainikkeet.

Tekniset tiedot

Vesijohtopaine: 0,1-10 bar
Veden enimmäislämpötila, jatkuva: 25oC
Huuhtelumäärän tehdasasetus: 6 ja 3 l
Pienen huuhtelumäärän säätöalue: 3-4 l
Suuren huuhtelumäärän säätöalue: 4,5 / 6 / 7,5 l
Huuhtelu-pysäytys-huuhtelumäärä: 4,5 / 6 / 7,5 l

Toimitusaika noin viikko tilauksesta & toimituksen hinta 29€

Tarkempi toimitusajankohta sovitaan vastaanottajan kanssa 1-2 arkipäivän kuluessa lähettämisestä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

Geberit

Geberit-ryhmä on globaalisti suuntautunut Euroopan markkinajohtaja saniteettitekniikan alalla. Geberitin tuotevalikoima on suunniteltu sekä uudisrakentamiseen että kunnostus- ja modernisointihankkeisiin. Siihen kuuluu useita tuotelinjoja saniteettijärjestelmien alalla. Laadukkuutensa ja luotettavuutensa ansiosta ne täyttävät tehtävänsä vuosikymmenien ajan.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: