Kylpyhuone

Hanat ja Suihkut

Ulkoporealtaat

Kylpytynnyrit

No products found in this category

Seinä-Wc

Wc-istuimet

Sisäaltaat

Laatat

No products found in this category

Info

Erikoistarjoukset

Checkout.fi

Koti ja Kylpy verkkokaupan toimitusehdot

Toimituskustannukset

Tuotteidemme toimituskustannukset vaihtelevat tuotteittain. Pienet paketit lähetämme lähimpään postin noutopisteeseen, toimituksen hinta 12,50€.

Suuremmat paketit toimitetaan rahtikuljetuksella kotiin, kotirahdin hinta 30€. Osalla tuotteista on ilmainen toimitus asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Toimituskustannukset ilmoitetaan jokaisen tuotteen tuotekuvauksessa erikseen.

Kotiinkuljetuspalvelu koskee vain Manner-Suomen osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys. Mahdolliset tuotekohtaiset erityistoimitusehdot ilmoitetaan aina tuotetietojen yhteydessä. Mikäli tuotteita tilataan saaristoalueille tai Lappiin, on syytä ottaa ensin yhteyttä myyntipalveluun, josta varmistamme onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.

Toimitusaika

Toimitusaika vaihtelee tuotekohtaisesti muutamasta päivästä useampaan viikkoon. Toimitusaika on mainittu tuotteen kuvauksessa. Emme vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista kuluista.

Toimitustavat

Kotiinkuljetus

Kotiinkuljetuksessa kuljetusliike on asiakkaaseen yhteydessä ja sopii kuljetusajankohdasta. Tuote ei lähde liikkeelle ennen kuin asiakkaan kanssa on sovittu toimituksen ajankohta. Tuotteitamme kuljettaa Posti Oy & Suomen Schenker Oy.

Kotiinkuljetuksella tulevat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen, mutta toimitukseen ei kuulu esimerkiksi tuotteen siirtäminen rakennuksen yläkertaan.
Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen.
Jos toimitus viivästyy sen takia, että vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna aikana, tavaran säilyttämisestä aiheutuvat maksut peritään asiakkaalta. Mikäli vastaanottajaa ei ole tavoitettu 7 vuorokauden kuluessa, palautetaan tavarat toimittajille ja aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta. Tässä tapauksessa loppuosa kauppasummasta palautetaan asiakkaalle.

Toimituksen mukana seuraa rahtikirja tai lähete. Vastaanottajan on tarkistettava, että toimitussisältö on rahtikirjan/lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Nämä kuljetusasiakirjat kannattaa aina säilyttää.

Mikäli tuotteessa tai toimituksessa ilmenee ongelmia, ottakaa välittömästi yhteys meihin puhelimitse.

Jos pakkauksen sisällössä ilmenee näkyvä vaurio, asiakasta pyydetään (tai asiakas voi pyytää kuljettajaa) tekemään merkinnän rahtikirjaan kuljetusvauriosta (varauma) ja ottamaan tämän jälkeen välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Yhteydenotto tulee tehdä 3 päivän kuluessa kuljetusvaurion havaitsemisesta. Muutoin vastuu virheestä siirtyy asiakkaalle. 

Postin noutopiste

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Katso lähin noutopisteesi tästä. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella tästä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Koti ja Kylpy verkkokaupan maksutavat 

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla.

Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Tuotteet 

Tuotekuvissa esiintyvät tuotteet saattavat poiketa tarjotusta tai sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu kyseiseen kokoonpanoon. Kaikkien tuotteiden tekniset tiedot näkyvät verkkokaupassamme. Teknisten tietojen virheen takia tehtävä palautus on myös asiakaspalautuksena maksuton ja palautus on tehtävä kohtuullisesti ajassa kun virhe on havaittu tai olisi kuulunut havaita. Asiakkaan tulee havaita virhe kohtuullisessa ajassa.

Selvissä verkkokaupan teknisissä virheissä, tai tuote- tai hintavirhetapauksissa Koti ja Kylpy- verkkokauppa voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo. 

Pidätämme oikeuden olla myymättä verkkokaupassa virheellisellä hinnalla ollutta tuotetta.

Takuuehdot

Takuu on valmistajan tai maahantuojan vapaaehtoisesti antama lisäturva. Takuun antaja vastaa tuotteen virheettömyydestä, toiminnasta ja muista sille asetetuista laadullisista kriteereistä.

Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. Toimituksen mukana tuleva lähetyslista toimii takuutodistuksena. Asiakkaan tulee säilyttää se koko takuuajan. Tarkemmat takuuehdot tulee tarkistaa joko tuotteen mukana toimitetuista takuuehdoista tai suoraan tuotteen valmistajalta.

Takuuaika alkaa tilausvahvistuksen tai laskun päiväyksestä jatkuen takuun kattaman ajan verran. Takuun aikana tehdyt korjaukset, vaihdot tai muut toimenpiteet eivät pidennä tai lyhennä takuuta.

Asiakkaan tulee noudattaa tarkasti teknisten laitteiden käyttö- ja asennusohjeita, sillä takuu korvaa vain materiaalivirheet sekä ohjeiden mukaisessa käytössä syntyneet viat.

Mikäli tuotteessa on virheitä, vastaa tavarantoimittaja korvaus- tai palautuskustannuksista. Huolto- ja palautusjärjestelyistä kannattaa sopia asiakaspalvelumme kanssa ennen tuotteen palauttamista, jotta voimme varmistaa, että asia hoituu ilman ongelmia.

Palautusoikeus

Tässä kappaleessa esitetty palautusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita.

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava virheetön ja jälleenmyyntikelpoinen ja se tulee palauttaa alkuperäisessä myyntipakkauksessa hyvin pakattuna, ilman ylimääräisiä merkintöjä.

Jos asiakas haluaa palauttaa tuotteen, toivomme, että asiakas ottaa ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, josta asiakas saa tuotekohtaiset palautusohjeet.

Tilauksesta valmistettuja tuotteita emme ota palautuksena vastaan.

Virheettömän tuotteen palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli tuote voidaan jättää suoraan ja sellaisenaan postin kuljetettavaksi, eikä palautus kokonsa tai painonsa takia edellytä postin erilliskäsittelyä tai muutakaan erilliskuljetusta. Muussa tapauksessa asiakas huolehtii itse palautuskustannuksista.

Uusi kuluttajansuojalaki edellyttää, että tuotteen mahdolliset palautuskulut pitää kertoa asiakkaalle etukäteen. Kun kyseessä on postipakettia suuremmat tuotteet, joiden kuljetukseen tarvitaan esim. nosturia ja/tai kuorma-autoa, vaihtelevat kuljetusmaksut suuresti riippuen esim. osoitteesta, kuljetusten saatavuudesta ja tieyhteyksistä.

Siksi emme pysty antamaan näille tuotteille mahdollisen palautuskuljetuksen kustannusta etukäteen. Tarvittaessa se on tiedusteltava paikalliselta kuljetusliikkeeltä.

Näissä tapauksissa pyydämme asiakasta ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tietosuoja

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
1. Rekisterin ylläpitäjä:
Metropolis Oy
Suksipajantie 18 
40520 Jyväskylä
Y-tunnus 1774378-3.

pete@kotijakylpy.com

2. Rekisteriasioista vastaava yritys:
Metropolis Oy

3. Rekisterin nimi:
Metropolis Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tai rekisterin käyttötarkoitus:
Asiakassuhteiden hoitaminen ja tilausten käsittely.

5. Rekisterin tietosisältö:
Tallennamme mm. seuraavanlaisia tietoja:
-Nimi
-Osoitetiedot (katuosoite, talon/rapun/huoneiston numero)
-Postinumero ja postitoimipaikka
-Sähköpostiosoite
-Puhelinnumero (ei pakollinen)
-Syntymäaika (ei pakollinen)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma ilmoitus, Metropolis Oy:n tilausjärjestelmä sekä mahdolliset Suomen lainmukaiset asiakastietojen ostot ulkopuolisilta tahoilta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta eikä siirretä EU/ETA-maiden ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa ja elektronisesti suojatussa tilassa.
ATK-pohjainen järjestelmä säilytetään lukitussa tilassa, joka on suojattu palomuuri-, käyttäjätunnus- ja salasanasuojauksin.

Tietoja välitetään sekä sisäisesti että ulkoisesti seuraaville ryhmille:
- Niille yrityksen henkilöille, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviensä hoitamiseen.
- Viranomaisille lain edellyttämällä tavalla (esimerkiksi sosiaali- ja veroviranomaisille)
- Tilausten käsittelyn ja asiakassuhteen hoitamisen kannalta välttämättömille yhteistyökumppaneille ja alihankkijoille (esim. tilausten maksamiseen ja toimittamiseen liittyvät tahot).

Rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään ainoastaan sellaiset rekisterinpitäjän ennalta määritellyt työntekijät, joiden toimenkuvaan tietojen käsitteleminen kuuluu. Näitä työntekijöitä sitoo salassapitovelvollisuus.

9. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen
Rekisteröidyillä henkilöillä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä myös kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoittaa. Tarkastuspyyntö tulee toimittaa rekisteriasioista vastaavalle yritykselle.

10. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjaamispyyntö on tehtävä kirjallisesti ja riittävän yksilöidysti.
Tiedonkorjaamispyynnöt osoitetaan kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle yritykselle.

11. Kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta sekä sukututkimusta varten. Kielto osoitetaan kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle yritykselle.