Kylpyhuone 202 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Pyyhekuivaimet
 • Valaisimet
 • Suihkukourut
 • Kylpyhuonekalusteet
 • Kylpyhuonetarvikkeet

  Smedbo Kylpyhuonetarvikkeet

  Smedbon tuotevalikoima edustaa pohjoismaista suunnittelua, jossa on otettu huomioon laatu ja käyttötarkoitus. Suurin osa sarjoista on massiivimessinkiä ja ne on saatavana erilaisilla pinnoitteilla, joissa on suojalakkaus. Tämän korkealaatuisen lakkauksen tarkoitus on helpottaa tuotteiden puhdistamista. 

  Säästä seinät rei'iltä, Smedbon tuotteita voi kiinnittää myös liimaamalla, kysy lisää asiakaspalvelustamme!

  Smedbon tuotteilla on 10 vuoden takuu.

 • Tapwell altaat

  Altaat kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Altaita löytyy eri sävyissä,

  Black chrome

  Messinki

  kupari

  ruostumaton teräs

  Tapwell tuotteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu Pohjois- Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen.

  Tapwellin ruotsalaisen rakennus- ja vakuutusnormiston sekä valmistusmenetelmien ja kuluttajatoivomusten kattava tuntemus yhdistettynä kykyymme ymmärtää yksityiskohtaisesti näitä vaatimuksia – voi tuloksena olla vain: Korkeaa laatua ja innovatiivista muotoilua edulliseen hintaan.

  Eri pintakäsittelyillä saat luotua sävyä ja tunnelmaa keittiöösi / kylpyhuoneeseesi.

  Takuu

  Takuuaika Tapwell tuotteille on kaksi vuotta tuotteen todistettavasta ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirhettä.

  Takuu ei koske tuotetta, joka on asennettu virheellisesti, sen käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita, esimerkiksi putkistonhuuhtelun suorittamatta jättämisen aiheuttamia ongelmia tai veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

  Ylläpito

  Puhtaanapito, hanan ulkopinta kuivataan ja puhdistetaan haalealla vedellä. Tarvittaessa voidaan käyttää mietoa pesuaineliuosta kosteutetulla, pehmeällä pyyhkeellä. Hanan pinta ei siedä emäksisiä, happamia tai hiovia puhdistus,- ja kalkinpoistoaineita.

  Kalkinpoisto

  Vesisuuttimen ja käsisuihkun siivilän kalkinpoisto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin upottamalla osat etikkaliuokseen pariksi tunniksi.

/sivu
Näytetään 1 - 12 / 202 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 / 202 tuotteesta