Myydyimmät

Info

Erikoistarjoukset

Checkout.fi

Koti ja Kylpy - Suunnittelu, tuotteet & toteutus

Olemme Keski-Suomen alueella toimiva palvelukokonaisuus.

Tunnelmallinen kivijalkamyymälämme sijaitsee Jyväskylässä, Vaajakosken vanhalla rautatieasemalla loistavien kulkuyhteyksien varrella. 

Myymälän valikoimasta löydät mm. kattavan valikoiman laadukkaita kylpyhuonekalusteita, laajan valikoiman tyylikkäitä  hanoja, suihkuja, suihkuseiniä- ja nurkkia ja paljon muuta.Makasiinirakennuksen näyttelytiloista löytyy kattava valikoima kotimaisia Novitek ulkoporealtaita, Geberitin wc-kalusteita ja kattava valikoima laattoja kodin kaikkiin tiloihin.

Tiloistamme löydät myös uniikin saunan sekä modernit kylpytilat joissa esillä ja testikäytössä oleva Novitekin uuden sukupolven Lumispa 402 ulkoporeallas!

Tutustu myymäläämme kotisivuillamme: http://www.kotijakylpy.com/myymala

Suunnittelu- ja remontointipalvelumme palvelee asiakkaitamme Jyväskylän alueella.

Remontointipalvelu on pitkäaikaisin toiminnassa ollut osa palvelukokonaisuuttamme. Yli 15 vuoden kokemus kodin saneerauksesta ja remonteista takaa työn laadun sekä asiantuntevan palvelun erikoisemmissakin kohteissa. Kattavan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta asiakkaan ei tarvitse itse etsiä tekijöitä, me hoidamme kaiken.

Kivijalkamyymälämme toimii remontoinpalvelun tukena ja asiakkaiden on helppo tulla valitsemaan materiaaleja yhdessä asiantuntevan henkilstömme kanssa.

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin kotisivuillamme: http://www.kotijakylpy.com/referenssit/

Palveleva verkkokauppamme taas palvelee asiakkaita maan laajuisesti.

Meiltä saat henkilökohtaista palvelua verkkokaupassa asioidessasi. Laadi lista sinua kiinnostavista tuotteista ja lähetä se meille. Saat juuri sinulle laaditun tarjouksen sähköpostiisi. Etkö löytänyt haluamaasi tuotetta verkkokaupasta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinua etsimään sopivat tuotteet kattavan ja luotettavan yhteistyökumppaniverkoston avulla.

Tutustu toimintaamme tarkemmin kotisivuillamme osoitteessa: http://www.kotijakylpy.com/