Kylpyhuone

Hanat ja Suihkut

Ulkoporealtaat

Kylpytynnyrit

Seinä-Wc

Wc-istuimet

Sisäaltaat

Laatat

No products found in this category

Info

Erikoistarjoukset

Katsotut tuotteet

Checkout.fi

Pozzi-Ginori Easy seinä-WC Näytä suurempana

Pozzi-Ginori Easy seinä-WC

Pozzi_1

Pozzi-Ginori Easy seinä-WC. Toimitus sisältää Slow Close-istuinkannen.

648,74 € sis. alv

1000 tuotetta varastossa

Tiedot

Pozzi-Ginori Easy seinä-WC

Lattiamalli-wc, jossa kova Slow Close -istuinkansi. Sisältää kiinnityssarjan (Z61006). Lattia- tai seinäkiinnitys. Asennus takaseinään vaatii jalan alle suoran lattian. Sopii yhteen mm. Geberit Monolith -back-to-wall-asennuselementin kanssa.

Toimitusaika noin viikko tilauksesta & toimituksen hinta 32€

Tarkempi toimitusajankohta sovitaan vastaanottajan kanssa 1-2 arkipäivän kuluessa lähettämisestä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

IDO

IDO:lla on suomalaiset juuret, jotka polveutuvat Arabian ajoista lähtien ja he ovat ylpeitä tästä perinteestä. IDO on edelleen ainoa suomalainen saniteettiposliinin valmistaja Suomessa. He ovat jo vuosia tehneet Suomalaisista kylpyhuoneista kauniita, moderneja ja toimivia tiloja. IDO kehittää edelleen korkealaatuisia ja uusia ajatuksia inspiroivia tuotteita, ratkaisuja ja konsepteja pohjoisiin olosuhteisiimme sopiviksi. IDO on osa kansainvälistä Geberit-konsernia, joka on yksi Euroopan merkittävimmistä kylpyhuonealan toimijoista.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: