Info

Erikoistarjoukset

Checkout.fi

Hafa

Hafa kylpyhuonekalusteet

Hafan tarina alkaa halmstadilaisesta huonekalupuusepästä Lars Anderssonista. Larsin kiinnostus muotoiluun ja kalusteiden toimivuuteen vain kasvoi kasvamistaan, ja pian pieni puusepänverstas kävi jo liian pieneksi. Vuoteen 1962 mennessä tuotanto oli siirretty suuriin kaupunkeihin, Halmstadiin ja Falkenbergiin. Juuri siitä...

Hafa kylpyhuonekalusteet

Hafan tarina alkaa halmstadilaisesta huonekalupuusepästä Lars Anderssonista. Larsin kiinnostus muotoiluun ja kalusteiden toimivuuteen vain kasvoi kasvamistaan, ja pian pieni puusepänverstas kävi jo liian pieneksi. Vuoteen 1962 mennessä tuotanto oli siirretty suuriin kaupunkeihin, Halmstadiin ja Falkenbergiin. Juuri siitä tulee yrityksen nimi Hafa.

Markkinoiden vaatimukset ovat kovemmat kuin koskaan. Kun on kylpyhuoneen uusimisen aika, haluamme että löydät tuotteet, jotka vastaavat tyyliäsi ja perhetilannettasi, ja myös että ne ovat kestäviä.

Suurin ero kylpyhuoneiden ja muiden tilojen kalusteissa on se, että kylpyhuonetuotteiden tulee kestää päivittäistä käyttöä yhdessä kosteuden, veden ja puhdistusaineiden kanssa. Monessa tuotteeessa on myös sähkökytkentä. Ja sähkö ja vesi vaativat kunnioitusta. Siksi emme ole tyytyväisiä, ennen kuin kaikki tuotteemme on testattu ja hyväksytty asiaankuuluvassa tarkastuslaitoksessa. Ja luonnollisesti kaikki tuotteemme on CE-merkitty voimassa olevien standardien mukaisesti. 

lisää

Hafa Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Go

  HAFA GO - TILAVA MUOTOILU

  Hafa Go on tyylikäs samettimattapintainen kylpyhuonekaluste, joka sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Se on saatavana valkoisella tai mustalla samettimattapinnalla sekä nyt myös kiiltävän valkoisena. Go on saatavan eri leveyksinä ja 600 on nyt saatavana myös matalampana mallina. Siitä on saatavissa eri kokoja, ja se tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja toimii hyvin niin pienessä kuin isossakin kylpyhuoneessa. Voit valita omaan tyyliisi sopivan vetimen. Hafa Gon avulla saat päivällesi hyvän alun.

 • Edge

  HAFA EDGE - MODERNIA ELEGANSSIA

  Uuden Hafa Edge -kalustesarjan myötä haluamme viedä kylpyhuoneiden suunnittelun uudelle aikakaudelle. Edgen muotokieli on haluttu säilyttää mahdollisimman minimalistisena. Modernit muodot ja pelkistetyt linjat yhdistettyinä uusimpiin laadukkaisiin materiaaleihin antavat kylpyhuoneellesi aivan erityisen ilmeen. Kiinnitä huomiota epäsymmetrisiin muotoihin, ja yhdistele rohkeasti kauniiksi kokonaisuudeksi, sanoo Hafa Edgen -sarjan suunnittelija Måns Broman.

 • Original

  HAFA ORIGINAL - UUDENAIKAISTA RETROA

  Ainutlaatuinen kaluste, jonka muotoilu pohjautuu Hafan ensimmäiseen käsintehtyyn kalustesarjaan. Allaskaappi, kolme laatikkoa. Laatikot avataan vetimien sijaan push-open-tekniikalla. Allas posliinia. Vanerirunkoinen peili. Upotettu lämpimänvalkoinen LED-valaistus ja kehys, joka tarjoaa hyvän säilytyspaikan pikkutavaroille. 

 • Eden

  EDEN KALUSTEET

  Hafa Eden on saatavaissa 600 leveänä johon voi liittää 300, 600, tai 900 levyisiä moduleja. Tämä antaa mahdollisuuden luoda eri ratkaisuja. Sinulla on myös valinnanvara allastason  kohden ja voit valita joko vapaasti asennettavan pesualtaan jossa on pehmeät muodot, tai  upotetun altaan. Kaikki on posliinista joka luonnehtii  kylpyhuonettasi.

 • Sun

  HAFA SUN - AINUTLAATUISTA POHJOISMAISTA MUOTOILUA

  HAFA SUN on tyylipuhdas kaluste, joka tuo pyöreät pehmeät linjat kylpyhuoneeseen. Allas-kaappi pehmeästi sulkeutuvin laatikoin, joissa integroitu vedinreuna. Laatikot avautuvat kokonaan, joten sisältöä on helppo käyttää. Laatikoiden sisäpuoli on tyylikkään harmaa. Tilava pesuallas posliinia. Peilin ja huurretulla alareunalla varustetun peilikaapin pyöristetyt kulmat kokoavat muotoilupaletin yhteen. Upotettu miellyttävää lämpimänvalkoista valoa luova LED-valaisin.

 • Life

  HAFA LIFE - VAIHTELUA VAIHTELUN VUOKSI

  Hafa Life on kuin elämä itse, täynnä mahdollisuuksia. Therese Samuelsson on suunnitellut erilaisia etulevyjä, joiden avulla kylpyhuoneen kalusteet on helppo uudistaa oman tyylisi ja ideoittesi mukaan.  Hafa Life -kalusteita valmistetaan kolmena leveytenä, ja voit valita pesualtaan yhteyteen joko peilin tai peilikaapin. Kymmenen erilaista etulevyvaihtoehtoa. Vuoden uutuus on, että Life on saatavissa luukku ovella.

 • One

  HAFA ONE - KÄTEVÄ KYLPYHUONEKALUSTE

  Hafa One on fiksu ja tyylikkään kompakti ratkaisu sinne, missä tarpeita on enemmän kuin tilaa. Therese on luonut nykyaikaisen pehmeät linjat ja huolellisesti muotoillut yksityskohdat, esimerkiksi fiksut talletustilat ja pistorasian korkeaan peiliin. Hafa One on saatavissa yhdellä leveydellä ja valkoisena, mustana tammikuviolla tai uudella greige värillä joka on päilyvää lakkaa. Kalusteet ovat valmiiksi kootut.