Mikrosementti

Dekofloor - Mikrosementti

Mikä on mikrosementti?

Mikrosementti on ohutpohjainen 2-komponenttinen pinnoite, jonka toisena komponenttina on vesi, tai akryylipohjainen vettä sisältävä lisäaine. Sideaineena mikrosementti on normaalia sementtiä hienojakoisempaa. Mikrosementtiä sisältävät sisustuslaastit sisältävät myös erinäisiä muovi- ja hartsipohja...

Dekofloor - Mikrosementti

Mikä on mikrosementti?

Mikrosementti on ohutpohjainen 2-komponenttinen pinnoite, jonka toisena komponenttina on vesi, tai akryylipohjainen vettä sisältävä lisäaine. Sideaineena mikrosementti on normaalia sementtiä hienojakoisempaa. Mikrosementtiä sisältävät sisustuslaastit sisältävät myös erinäisiä muovi- ja hartsipohjaisia täyte- ja lisäaineita.

Suomessa mikrosementti on yleisnimitys ohuelle lattia- ja seinäpinnoille asennettavalle laastituotteelle ja ikävä kyllä tämä yleisnimitys johtaa kuluttajia harhaan. Markkinoilla on tuotteita joiden soveltuvuus markkinoituun käyttötarkoitukseen on kyseenalainen.

Dekofloor - Uuden sukupolven mikrosementti

Dekofloor on suomalais-espanjalaisen tuotekehityksen tulos. Valmistaja aloitti työskentelyn mikrosementin ja sisustuslaastien kanssa vuonna 2011. Näiden tuotteiden useat ominaisuudet ja asennettavuus eivät vastanneet yleistä käsitystä helposti asennettavasta laadukkaasta tuotteesta.

Kehitystyön tulos on Dekofloor, joka ratkaisee aiempien mikrosementtituotteiden ongelmat asennettavuuden, kestävyyden ja pinnan ulkonäön suhteen.

Miksi Dekofloor?

Dekofloorissa on optimoitu käytettävien tuotteiden työstöominaisuudet, levitettävien kerrosten lukumäärä ja työvaiheiden kuivumisajat. Nämä ominaisuudet yhdistettynä helppokäyttöisyyteen tekevät Dekofloorista nopeimmin asennettavan mikrosementtituotteen markkinoilla. 

Kaikki Dekofloorissa käytettävät tuotteet ovat vesiohenteisia joka tekee työstä mukavampaa ja käyttäjälleen turvallisemman. 

Dekofloorilla on kyky siloittaa alusrakenteen halkeamia, joten vaikka rakenne hieman elää, pysyy pinta halkeamattomana. Tuote kestää halkeamattomana myös vesieristeen päälle asennettuna. Dekofloorin kestävyys on myös vertaansa vailla. Jopa neljä kertaa suurempi iskunkesto kuin vastaavilla mikrosementtituotteilla, tekee Dekofloorista myös varteenotettavan vaihtoehdon julkisten tilojen lattiamateriaaliksi.

Lisäksi Dekofloor on ainoa mikrosementtituote jonka toimivuus on testattu. Dekofloorin ja Mapegum WPS vedeneristeen yhteensopivuus on testattu VTT Expert Servicen toimesta (VTT-S-03335-17).

Vinkki kodinremontoijalle

Tiesitkö, että Dekofloorin voi asentaa myös laatoituksen päälle, tietyin edellytyksin. Laatoitus pitää puhdistaa ja kuivata huolellisesti, sekä varmistaa että se on kauttaaltaan kiinni alustassaan. Lisäksi pitää huomioida, että ympäröivissä rakenteissa ei saa olla merkkejä kosteusvaurioista tai muista rakenteellisista ongelmista.

Dekofloor voidaan myös asentaa liimapuun, vanerin, mdf-levyn ja laminaattitason päälle.

Voit lukea lisää Dekofloorista valmistajan kotisivuilla:

Dekofloor asennusohje

Tervetuloa tutustumaan Dekoflooriin myyntinäyttelyymme

Dekofloor järjesti meidän remontointiporukalle asennuskoulutuksen Marraskuussa 2017 ja kylpytilamme suihkunurkkaus sai uuden tyylikkään Dekofloor- pinnan. Kauttamme saat siis kattavasti koko Dekofloor tuoteperheen tuotteita, sekä ammattitaitoisen asennuksen niille! Tervetuloa tutustumaan!

lisää

Mikrosementti 8 tuotetta

Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta
Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta