Info

Uudet tuotteet

Checkout.fi

Kylpyhuonekalusteet 69 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Otsoson

  Otsoson kylpyhuonekalusteet

  Otsoson Oy on keittiö- ja kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden sekä valopeilien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Kalusteet valmistetaan pääosin Suomessa suomalaiseen mitoitukseen, laadukkaista materiaaleista.

  Otsoson-mallisto on tyylikäs ja ajaton kokonaisuus, jonka selkeälinjaisia kalusteita on helppo yhdistellä moneen tilaan. Mallisto on erittäin korkealaatuinen. Siinä on käytössä parhaimmat materiaalit sekä viimeisintä helatekniikkaa. Hidastavien kiskojen ja saranoiden avulla ovet ja laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi.

  Valittavissa on monen värisiä ja tyylisiä kylpyhuoneryhmiä sekä erikokoisia kalusteita, mikä mahdollistaa niiden sijoittamisen monen kokoiseen tilaan. Allaskalusteita voi halutessa täydentää korkeilla kaapeilla, jolloin ryhmästä saadaan tyylikäs kokonaisuus.

  Kalusteet toimitetaan valmiiksi kasattuina ja allas toimitetaan yhdessä kalusteen kanssa.

 • Hafa

  Hafa kylpyhuonekalusteet

  Hafan tarina alkaa halmstadilaisesta huonekalupuusepästä Lars Anderssonista. Larsin kiinnostus muotoiluun ja kalusteiden toimivuuteen vain kasvoi kasvamistaan, ja pian pieni puusepänverstas kävi jo liian pieneksi. Vuoteen 1962 mennessä tuotanto oli siirretty suuriin kaupunkeihin, Halmstadiin ja Falkenbergiin. Juuri siitä tulee yrityksen nimi Hafa.

  Markkinoiden vaatimukset ovat kovemmat kuin koskaan. Kun on kylpyhuoneen uusimisen aika, haluamme että löydät tuotteet, jotka vastaavat tyyliäsi ja perhetilannettasi, ja myös että ne ovat kestäviä.

  Suurin ero kylpyhuoneiden ja muiden tilojen kalusteissa on se, että kylpyhuonetuotteiden tulee kestää päivittäistä käyttöä yhdessä kosteuden, veden ja puhdistusaineiden kanssa. Monessa tuotteeessa on myös sähkökytkentä. Ja sähkö ja vesi vaativat kunnioitusta. Siksi emme ole tyytyväisiä, ennen kuin kaikki tuotteemme on testattu ja hyväksytty asiaankuuluvassa tarkastuslaitoksessa. Ja luonnollisesti kaikki tuotteemme on CE-merkitty voimassa olevien standardien mukaisesti. 

/sivu
Näytetään 1 - 12 / 69 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 / 69 tuotteesta